Over Ton

IMG_20150707_094612

Zo een keer in de maand schrijf ik een blog over zaken die mij opvallen, bezighouden of inspireren. Onderwerpen die met mijn werk in de horeca te maken hebben, dingen die ik als inwoner van Tilburg of als consument ervaar. Uit mijn dagelijkse leven gegrepen en met plezier met jou gedeeld.

Wie is Ton Gimbrère: in 1958 geboren in Tilburg en nog altijd woonachtig in de ‘schôônste stad van ’t laand’. Je zou kunnen zeggen: hij is niet ver gekomen in zijn leven! Na de lagere school, Havo op het St. Odulphuslyceum, Hotelschool in Antwerpen heb ik de HEAO in Breda voltooid. Daarna bracht het werk mij van Profoot, via V&D, Zwitserleven bij VNU Dagbladen. Zo’n 14 jaar heb ik in de boeiende wereld van dag- en weekbladen gewerkt in commerciële functies. In 2002 vroeg mijn (veel te vroeg overleden) zwager Patrick Verbunt of ik de gelederen van Bonheur wilde versterken. Eindelijk kon ik mijn voorliefde voor de horeca én Tilburg omzetten in een prachtige, uitdagende functie. Op 1 september 2017 heeft mijn compagnon Tim Wijdemans de directie van dit bedrijf overgenomen. Vanaf dat moment exploiteer ik samen met onze zoon Jasper het horecabedrijf Olympia Sports Bar op de campus van Tilburg University.

Naast het werk besteed ik mijn tijd aan ons gezin met 4 kinderen (Stijn, Pepijn, Pleun en Jasper) en ben bestuurlijk actief in maatschappelijke organisaties en onderwijs. In de weekenden waai ik graag uit in Zeeland of op de fiets en als het even kan pak ik m’n tentje, slaapzak en matrasje en kies ik een mooie lange afstand route.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s